Destilerija Despot loader logo

Restoran Despot

Restoran Despot

Gurmanski raj gde se sreću bogati ukusi tradicije i modernog kulinarskog iskustva. Prijatna atmosfera restorana Despot, pružiće gostima nezaboravno iskustvo uživanja u vrhunskoj kuhinji. Unutrašnji prostor restorana je kapaciteta 130 ljudi. Ono što naš restoran čini jedinstvenim, jeste prostrana terasa sa pogledom na planinu Kosmaj, čineći svaki trenutak proveden u restoranu posebnim i slikovitim. Okruženi zelenilom i šumskim mirisima, nudimo Vam mirno i opuštajuće okruženje, daleko od gradske gužve. Kapacitet terase je 150 ljudi.

Sam restoran odiše elegancijom i toplinom, stvarajući savršen ambijent za svečane prilike ili opuštajuće obroke sa porodicom i prijateljima. Restoran Despot je idealno mesto za organizaciju posebnih događaja i proslava. Bilo da želite da uživate u romantičnoj večeri, porodičnom ručku ili privatnoj proslavi, naš tim je tu da Vam pruži vrhunsko gastronomsko iskustvo. Nudimo personalizovane menije i usluge prilagođene Vašim potrebama, čineći svaku priliku posebnom i nezaboravnom. Pozivamo Vas da doživite čaroliju Restorana Despot.

Za rezervacije ili dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da Vaše želje realizujemo i pretvorimo u stvarnost.

Cenovnik Kontaktirajte nas

restoran despot